Alle Rijscholen
Vind de beste rijschool voor jouw rijopleiding

Spoedcursus rijbewijs

Geen zin om maandenlang te lessen? Via allerijscholen.nl vind je de rijschool in jouw regio voor een spoedcursus rijbewijs (snelcursus rijbewijs). Vind snel en eenvoudig de rijschool die het beste bij jou en je wensen past. Plaats gratis jouw zoekvraag voor spoedcursus rijbewijs op onze site en vergelijk de aanbiedingen van de verschillende autorijscholen op prijs, slagingspercentage, ervaring en meer. Haal jouw rijbewijs in 10 dagen (of eerder)!

Voor wie is de spoedcursus rijbewijs?

  • Voor mensen die snel hun rijbewijs nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een nieuwe baan.
  • Voor 17- en 18-jarigen die direct willen rijden.
  • Voor mensen die liever niet maandenlang een uur per week lessen.

Rijbewijs in 10 dagen

Doorgaans volg je eerst een proefles waarin men kan bekijken of het halen van je rijbewijs in 10 dagen voor jou de beste keuze is. Tijdens de proefles zal de instructeur van de door jou gekozen autorijschool bepalen of je geschikt bent voor de spoedcursus rijbewijs en inschatten hoeveel lesuren je nodig hebt. Ben je geschikt? En heel belangrijk: heb je de komende weken genoeg tijd? Bereid je dan maar voor! Je lest tijdens de spoedcursus rijbewijs tot wel 4 uur per dag. Liefst overdag, want in drukke verkeerssituaties doe je de meeste ervaring op.

Praktijkexamen doen

Wil je je rijbewijs in 10 dagen halen? Zorg er dan voor dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat. De autorijschool waar je de spoedcursus rijbewijs volgt vraagt voor aanvang van de lessen jouw praktijkexamen aan bij het CBR. Je weet dus direct wanneer je examen moet doen.

Waarom je rijbewijs in 10 dagen halen via allerijscholen.nl?

✓  de beste rijscholen bij jou in de buurt

✓  professionele en ervaren instructeurs

✓  voordelige tarieven

✓  hoge slagingspercentages

✓  biedingen van rijscholen