Alle Rijscholen
Vind de beste rijschool voor jouw rijopleiding

Vrachtwagen rijbewijs halen

Wil je (internationaal) vrachtwagenchauffeur worden? Dan wordt het tijd om je vrachtwagen rijbewijs te halen! Dit groot rijbewijs C is verplicht wanneer je voertuigen met een gewicht boven 7.500 kilogram wilt besturen. Daarnaast heb je code 95 nodig. Deze code bevestigt dat een chauffeur vakbekwaam is. Code 95, welke vroeger het chauffeursdiploma werd genoemd, is vijf jaar geldig en wordt verlengd na 35 uur nascholing. Via allerijscholen.nl ontvang je biedingen van rijscholen. Ze beheers je zelf de vrachtwagen rijbewijs kosten!

Wat heb je nodig?

Om een vrachtwagen rijbewijs te halen moet je in bezit zijn van rijbewijs B. Daarnaast dien je voor het praktijkexamen code 95 te bemachtigen én de theorie-examens (drie stuks) succesvol te doorstaan. Maar waar? Via allerijscholen.nl vind je altijd een geschikte rijschool om jouw vrachtwagen rijbewijs te halen. Vergelijk eenvoudig diverse factoren als prijs, kwaliteit en ervaring van de instructeurs.

Vrachtwagen rijbewijs kosten

Een vrachtwagen rijbewijs halen is niet niks. Je dient drie theorie-examens te doorstaan, praktijklessen te volgen en natuurlijk moet je praktijkexamen doen. Je begrijpt dat de vrachtwagen rijbewijs kosten daarmee aanzienlijk zijn. Maar dan heb je ook wat! Wij adviseren bij het vergelijken niet alleen te letten op de vrachtwagen rijbewijs kosten, maar ook op andere factoren als slagingspercentages, lespakketten en examengaranties.

Waarom je vrachtwagen rijbewijs halen via allerijscholen.nl?

✓  de beste rijscholen bij jou in de buurt

✓  professionele en ervaren instructeurs

✓  voordelige tarieven

✓  hoge slagingspercentages

✓  biedingen van rijscholen